Livestreama musik

Det här med att livestreama musik är en alldeles utmärkt uppfinning. Tänk vad skönt det är att slippa göra som förr i tiden. Då du var tvungen att hela tiden byta sida på LP-skivan när den tagit slut. Så var det även när musik spelades på kassettband och likaså på CD-skivorna som kom efter kassettbanden. När du livestreamar musik kan den fortsätta i all oändlighet. Då är det nog oftare du som till slut tröttnar på höra på musiken och själv stänger av.

YouTube

Youtube är nog den mest kända kanalen du livestreamar musik på. Har du en smart-tv kan du se på livesända musikevent där, om inte går det bra att ladda ner appen på din mobil. Den fungerar både på iPhone och Androida enheter.

När du kommer hem efter en lång arbetsdag och vill koppla av med livestreamad musik, lägg dig gärna på soffan eller sätt dig i din favoritfåtölj och njut av att titta på dina favoritartister på YouTube. Finns det något mer avslappnande sätt att återhämta krafterna? Du kommer att känna dig utvilad efter en stund och kan ta tag i de hushållssysslor du behöver göra hemma. Säkert står det matlagning, kanske tvätt eller städ på schemat.

I like Radio

I like Radio är en digital plattform för radio. Här hittar du några av de mest populära radiokanalerna i Sverige. En populär kanal är Lugna Favoriter, där du hör lugna låtar som spelas i samma stund som du sätter igång plattformen. Sammanlagt finns det omkring tjugo musikkanaler, flera skräddarsydda musikkanaler och även många intressanta poddar. Om du laddat ner någon av ”I like radio” apparna för iPhone eller Androida enheter, får du hela tiden uppdaterad information om vilken artist som spelas. Missar du något i själva radiosändningen kan du alltid gå tillbaka och lyssna igen. Du kan även lyssna på “i like Radio” på din dator, kanalen utvecklas ständigt och nya funktioner kommer hela tiden.